Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/LayerSlider/wp/widgets.php on line 4 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 257 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/relate_posts_widget.php on line 86 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/latest_posts_menu.php on line 104 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 U19-landsholdet til det kommende VM i Qatar er også blevet udtaget i dag
logo
CyclingLive
"Velkommen til CyclingLive. Vi er Danmarks nye cykelside. Her får du alt det bedste fra de danske ryttere helt fra ungdomsrækkerne til de professionelle. Vi er ude og dække en række af de danske løb på de danske landeveje, og vi følger også kvindecykling og banecykling tæt. Endnu engang velkommen til CyclingLive. Sammen brænder vi for cykelsporten!
Læs mere her →
Facebook
U19-landsholdet til det kommende VM i Qatar er også blevet udtaget i dag
16219
page,page-id-16219,page-template-default,ajax_updown,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

U19-landsholdet til det kommende VM i Qatar

u19-landsholdet
U19-landsholdet til det kommende VM i Qatar er også blevet udtaget i dag. Her er de udvalgte ryttere, som skal repræsentere Danmark ved VM for U19-ryttere:

Enkeltstart:
Mikkel Bjerg (Team Børkop Cykler – Carl Ras Roskilde Junior)
Julius Johansen (Team Børkop Cykler – Carl Ras Roskilde)


Linjeløbet:
Frederik Rodenberg (Team Børkop Cykler – Carl Ras Roskilde)
Mathias Larsen (Team Børkop Cykler – Carl Ras Roskilde)
Jakob Egholm (Team Børkop Cykler – Carl Ras Roskilde)
Andreas Kron (Team Pythonpro.com – VeloWear)
Mikkel Bjerg (Team Børkop Cykler – Carl Ras Roskilde)
Julius Johansen (Team Børkop Cykler – Carl Ras Roskilde)

I øvrigt er dette forklaringen på, hvorfor Frederik Rodenberg i weekenden kørte løb sammen med Team Pythonpro – VeloWear og ikke sit normale hold.

Vi har været så heldige at få et par ord fra den danske U19-landstræner Henrik Simper, der fortæller hvorfor han har valgt, som han har gjort.
– Til enkeltstarten har jeg udtaget Mikkel Bjerg der blev dansk mester og kan træde mange watt på flad vej, og det samme kan man sige om Julius Johansen, han er også en stor og stærk fyr, som har gjort det godt i de flade løb og er god på enkeltstarten.

Morten Hulgaard er dermed ikke blevet udtaget til enkeltstarten, men det er der en god grund til ifølge Henrik Simper.

– Det hænger sådan sammen med, at når jeg udtager den anden plads til enkeltstarten, så kigger jeg også på, hvem jeg tror kan gøre en stor forskel på den samlede start. Julius ved jeg kan gøre det rigtig godt på den samlede start, og han er enormt stærk og kan tage nogle føringer, så det er egentlig derfor.

– På samlet starten har jeg forsøgt at samle en trup, der kan hjælpe Frederik Rodenberg bedst muligt. Vi kører for Frederik i det cykelløb, og vi satser på at kunne holde det samlet, og at det hele ender i en spurt, hvor vi håber, at Frederik kan køre med om medaljerne.


Til sidst sætter U19-landstræneren et par ord på holdets chancer ved det kommende VM i Qatar, og han understreger betydningen af, hvor vigtigt det er, at rytterne kender hinanden.

– De har alle prøvet at køre sammen kan man sige, så jeg forventer, at de kan gøre det rigtig godt til samlet starten og de kender altså hinanden og der vil ikke være så meget at snakke om. Det vil i stedet blive to taktiske scenarier.

– Hvis der sker det ene, så kører vi efter at komme med i udbruddet, mens hvis der sker det her kører vi efter spurten, men med den rute tror jeg der er store chancer for, at det hele ender i en spurt, så derfor går vi efter det på det taktiske oplæg.

– Hvis Frederik Rodenberg ikke bliver udsat for noget undervejs og hvis rytterne holder sig udenfor problemer, så er chancerne gode. En top fem placering vil også være godt, men det er jo klart, at når man har en sprinter som Frederik på holdet, så skal man også gå efter medaljerne.

– Men nu har jeg været til en del junior-VM efterhånden og det er jo cykelløb. Der kan ske meget med styrt, punkteringer osv. Men igen hvis Frederik kommer i gennem uden problemer, så er han helt sikkert en kandidat til at tage en medalje, lyder det fra U19-landstræneren Henrik Simper overfor CyclingLive.