Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/LayerSlider/wp/widgets.php on line 4 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 257 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/relate_posts_widget.php on line 86 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/latest_posts_menu.php on line 104 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Vi fik en snak med Rasmus Quaade efter gårsdagens enkeltstart.
logo
CyclingLive
"Velkommen til CyclingLive. Vi er Danmarks nye cykelside. Her får du alt det bedste fra de danske ryttere helt fra ungdomsrækkerne til de professionelle. Vi er ude og dække en række af de danske løb på de danske landeveje, og vi følger også kvindecykling og banecykling tæt. Endnu engang velkommen til CyclingLive. Sammen brænder vi for cykelsporten!
Læs mere her →
Facebook
Vi fik en snak med Rasmus Quaade efter gårsdagens enkeltstart.
15736
page,page-id-15736,page-template-default,ajax_updown,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Vi fik en snak med Rasmus Quaade efter gårsdagens enkeltstart.

Rasmus Quaade

Vi fik en snak med Rasmus Quaade efter gårsdagens enkeltstart.
Rasmus du plejer at kører med om sejren på de her enkeltstarter, hvad gjorde udslaget i dag?

– Jeg havde bare ikke nok at træde med i dag.

 


Hvad med din egen sæson, det har jo været lidt op og ned for jeres hold, men du bliver udtaget til OL, er det ikke et lille plaster på såret?

– Sæsonen har været lidt op og ned. Jeg syntes det har været svært at øve mig på enkeltstarten da der ikke rigtigt har været nogen.

-Det er faktisk den første jeg kører i år, men det er ikke nødvendigvis en undskyldning for det i dag, jeg havde simpelthen bare ikke mere at træde med.

 

 

Hvad med det kommende DM på landevejen, kunne man forstille sig, at du havde noget at kører med der og evt. gik i et udbrud tidligt?

– Nu vil jeg ikke afsløre vores taktik, eller vi har faktisk ikke lagt nogen endnu. Men det er klart, at det ikke skal ende i en massespurt, men det ændre heller ikke på, at jeg også godt kan vinde.

– Vi har dog en på holdet som jeg virkelig tror, kan gøre en forskel. Han er en vi alle vil give ekstra meget for, så han kan vinde.

 


Er fokusset 100% på OL nu så?

-Jeg har trænet i 3-4 år frem mod dette OL, så det er klart ,at verdens største sportsbegivenhed den er man 100% fokuseret på.

 


Kan det være det der gjorde udslaget i dag, at fokusset simpelthen var på OL.

-Nej jeg havde simpelthen bare ikke mere at træde med i dag. Man kan håbe på ,at de andre bare er blevet bedre også

 


CyclingLive ønsker Rasmus alt muligt held og lykke til OL hvor vi håber på medaljer.