Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/LayerSlider/wp/widgets.php on line 4 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 257 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/relate_posts_widget.php on line 86 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/latest_posts_menu.php on line 104 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Vi fik en snak med Michael Valgren efter DM i går hvor han var med
logo
CyclingLive
"Velkommen til CyclingLive. Vi er Danmarks nye cykelside. Her får du alt det bedste fra de danske ryttere helt fra ungdomsrækkerne til de professionelle. Vi er ude og dække en række af de danske løb på de danske landeveje, og vi følger også kvindecykling og banecykling tæt. Endnu engang velkommen til CyclingLive. Sammen brænder vi for cykelsporten!
Læs mere her →
Facebook
Vi fik en snak med Michael Valgren efter DM i går hvor han var med
15756
page,page-id-15756,page-template-default,ajax_updown,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Vi fik en snak med Valgren efter DM i går, hvor det blev til en flot andenplads.

valgren

Vi fik en snak med Valgren efter DM i går, hvor det blev til en flot andenplads.

 

 

To andenpladser under dette års DM, kan du ikke være meget godt tilfreds med dit DM?

– Jo det er fint nok, i torsdags var jeg fint tilfreds, i dag er jeg lidt ærgerlig over ikke at vinde, men når det er til Alexander der bare er hurtigere end mig, og jeg sidder og kæmper lidt med to mand fra Stölting Service Group , så er det svært, så jeg er tilfreds men stadig skuffet.

 

 

Ude på ruten tager du en del føringer, mener du, at du kunne have gjort noget anderledes derude i dag, og derved måske stå øverst på podiet?

– Nej, jeg var nødt til at lukke hullet til Lasse Norman, og brugte en del kræfter på det.

 

 

Vi ved at du helst ikke vil snakke Touren i dag, men vil du ikke være skuffet hvis du ikke bliver udtaget, når du gang på gang levere nogle fantastiske præstationer?

-Jo jo, jeg vil blive sindssyg skuffet, hvis jeg ikke komme med til Touren. Jeg håber og tror stadig på det, men nu må vi se på tirsdag om jeg er med, men jeg håber det virkelig.

 

 

Vi krydser fingre for at se Valgren på de franske landeveje.