Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/LayerSlider/wp/widgets.php on line 4 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 257 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/relate_posts_widget.php on line 86 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/latest_posts_menu.php on line 104 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Vi fik en snak med en af de mest lovende talenter i dansk cykling Almindsø
logo
CyclingLive
"Velkommen til CyclingLive. Vi er Danmarks nye cykelside. Her får du alt det bedste fra de danske ryttere helt fra ungdomsrækkerne til de professionelle. Vi er ude og dække en række af de danske løb på de danske landeveje, og vi følger også kvindecykling og banecykling tæt. Endnu engang velkommen til CyclingLive. Sammen brænder vi for cykelsporten!
Læs mere her →
Facebook
Vi fik en snak med en af de mest lovende talenter i dansk cykling Almindsø
16480
page,page-id-16480,page-template-default,ajax_updown,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Vi fik en snak med en af de mest lovende talenter i dansk cykling Rune Almindsø

rune-almindsoe

Vi fik en snak med en af de mest lovende talenter i dansk cykling.
Navnet er Rune Almindsø og kører til dagligt for Team ColoQuick.

Han har i år virkelig slået sit navn fast og kørt på podiet i blandt andet postcup løbet i Sorø, vundet en bjergtrøje i Kina og ikke mindst kørt Danmark Rundt.

 

 

Du har haft en flot sæson og kæmpet dig på podiet i stærkt besatte løb, kan du beskrive din flotte sæson ?

-Jamen jeg er rigtig godt tilfreds med min sæson, og at jeg har været meget stabil hele året. Jeg er super glad for at jeg har præsteret både i foråret og efteråret.

 

 

Du har kørt for ColoQuick i år, hvordan føler du sæsonen har vært for jer som hold i år ?

-Som helhed har sæsonen været okay. Vi har manglet det sidste i en del løb for at det havde blevet en lige så god sæson som sidste år, men sådan er det nogle gange. Jeg synes dog at vi fik afslutte sæsonen rigtig godt i Kina.

 

 

Det virker til du har haft din stærkeste sæson i år. Har du ændret nogle ting til denne sæson eller er det alle de små ting der er gået op i en større spids. ?

-Jeg har helt klart haft min bedste sæson som helhed. Og grunden til det tror jeg ligger i at jeg i vinters trænede mange timer sydpå og derved fik en optimal base inden jeg gik ind til sæsonen.

 

 

Har du din fremtid på plads for 2017 sæsonen ?

-Ja min fremtid er på plads og det har jeg haft i et godt stykke tid. Der går lige lidt tid inden det bliver offentliggjort.

 

 

Hvilke overvejelser gør du dig når du snakker kontrakt med et hold og hvad ønsker man et hold kan tilbyde ?

-Jeg ligger vægt på at holdet tror på mig og de kvaliteter jeg har. Derudover vil jeg gerne have et hold som kan se de mangler jeg har. Det er vigtigt for mig at et hold tilbyder et løbsprogram hvor jeg bliver udfordret i alle slags terræner. Derudover vægter jeg det højt at de andre ryttere jeg kører med er nogle jeg har et godt bånd til.

 

 

Hvilke mål har du sat dig for 2017 sæsonen ?

-Jeg har endnu ikke sat mig nogle resultatmæssige mål, men jeg vil rigtig gerne fortsætte min udvikling. Jeg håber på at jeg kan få nogle store resultater, men jeg har mest fokus på at udvikle mig også forbedre de svage sider jeg har.

 

 

Hvem er grunden til du startede til cykling ?

-Det er min egen skyld, jeg startede fordi jeg synes det virkede som en fed sport. Og ligesom mange andre danskere så jeg også cykelløb, fra da jeg var helt lille.

 

 

Har du en i sporten du ser op til ?

-Jeg ved ikke om jeg har nogle jeg ser op til, men der er rigtig mange gode ryttere. Den jeg umiddelbart har brugt mest har været Alexander Kamp, da han er en af mine bedste venner, samtidig med at jeg synes han er en af de bedste ryttere vi har herhjemme. Han hjælper mig altid og jeg har trænet rigtig meget med ham. Også synes jeg han personligt er et fantastisk menneske at sparre med.

 

 

Vi glæder os til at følge Rune de kommende sæsoner og følge hans videre udvikling. Gi gas Rune.