Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/LayerSlider/wp/widgets.php on line 4 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 257 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/relate_posts_widget.php on line 86 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/latest_posts_menu.php on line 104 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Vi har haft en snak med Bjarne Riis. Bjarne Riis.Team Veloconcept Women
logo
CyclingLive
"Velkommen til CyclingLive. Vi er Danmarks nye cykelside. Her får du alt det bedste fra de danske ryttere helt fra ungdomsrækkerne til de professionelle. Vi er ude og dække en række af de danske løb på de danske landeveje, og vi følger også kvindecykling og banecykling tæt. Endnu engang velkommen til CyclingLive. Sammen brænder vi for cykelsporten!
Læs mere her →
Facebook
Vi har haft en snak med Bjarne Riis. Bjarne Riis.Team Veloconcept Women
17621
page,page-id-17621,page-template-default,ajax_updown,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Vi har haft en snak med Bjarne Riis

Bjarne Riis

Vi har haft en snak med Bjarne Riis.

 

 

Han er positivt over nu stå i spidsen af et dame world tour hold og ser mange spændende ting i overtagelsen af det sidst nye hold til Riis Seier projektet.

 

 

Bjarne fortæller til CyclingLive at der har vært stor interesse om Riis Seier Denmark Projektet og derfor har det også taget lidt ekstra tid med at få alt udstyret på plads. Da de under PostNord Danmark Rundt kom i snak med Bo Handberg Madsen om overtagelse af hans damehold, så var der flere ting der skulle falde på plads og det har også trukket lidt i tidsrammen for de kunne offentliggøre det hele.

 

 

For alle ting på holdene skal følge vores røde tråd.
Det er meget nemmere at få udstyr til et world tour hold på herre siden. Men det vi har et stort damehold nu er der mange sponsor der ser muligheder i og har vist os stor interesse i hele processen som vi har vært igennem på udstyr siden.

 

 

Bjarne giver os også lidt ord på dameholdet.

Bo skal selvfølgelige stå for holdet stadigvæk og det får han også lov til, men jeg vil da komme med mine input, men det vil jo blive et form for samarbejde.

 

 

Vi kan se mange gode synergier som vi kan bruge på vores Riis Seier projekt og på vores herrehold. Vi vil kunne bruge dem i vores events og projekter. Det er også vigtigt for os at kunne videreudvikle dem og være med til at uddanne dem, så de også har noget til de sætter cyklen i garagen en dag.

 

 

Vi ser frem til at følge både Team Véloconcept og Team Veloconcept Women denne sæson og vi kan ikke komme ud over talent massen er enorm på begge hold.

 

(Skrevet af Mikkel Worm)