Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/LayerSlider/wp/widgets.php on line 4 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 257 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/relate_posts_widget.php on line 86 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/latest_posts_menu.php on line 104 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Vi havde en snak med Camilla Møllebro fra Team BMS BIRN få dage inden
logo
CyclingLive
"Velkommen til CyclingLive. Vi er Danmarks nye cykelside. Her får du alt det bedste fra de danske ryttere helt fra ungdomsrækkerne til de professionelle. Vi er ude og dække en række af de danske løb på de danske landeveje, og vi følger også kvindecykling og banecykling tæt. Endnu engang velkommen til CyclingLive. Sammen brænder vi for cykelsporten!
Læs mere her →
Facebook
Vi havde en snak med Camilla Møllebro fra Team BMS BIRN få dage inden
16466
page,page-id-16466,page-template-default,ajax_updown,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Vi havde en snak med Camilla Møllebro fra Team BMS BIRN få dage inden VM

camilla-moellebro

Vi havde en snak med Camilla Møllebro fra Team BMS BIRN få dage inden VM, om at være en af de ryttere der er udtaget som reserverytter.

En position der er svær, her er Camilla`s ærlige svar

 

Du har før vært med til store mesterskaber, hvor du kørte. Hvordan er det at side og vente i år. Og stadig holde sig i form, hvis de skulle ringe ?

-Det er selvfølgelig anderledes at sidde hjemme og stadig holde sig klar, men det er nu engang sådan situationen er. Jeg har valgt at deltage i en enkeltstart som ligger efter VM, netop for at have et løb i sigte der kan bevare mig i løbsmode – hvis det uventede skulle ske, at jeg får en opringning.

 

 


Hvor tæt føler du selv at du var på en billet til VM ?

-Meget tæt. Min form er rigtig god hvilket både mine tal og mine resultater afspejler. Jeg har præsteret godt i de cykelløb vi har kørt med BMS BIRN de seneste 2 måneder, så jeg er meget tilfreds med den måde jeg slutter sæsonen af på – med og uden VM.

 

 

Du har haft en blandet sæson med styrt og genoptræning, hvordan har det påvirket din træning og mål frem mod VM ?

-Det har ikke påvirket min træning, jeg har hele tiden haft fokus på at toppe formen nu, og målet har ikke ændret sig. Under min skade har jeg stadig kunne gennemføre mine træninger, jeg har bare ikke deltaget i så mange cykelløb første del af sæsonen.

 

 

Har målet og din tro på VM billet ændret sig efter dit styrt ?

-Nej slet ikke. Min egen tro på VM har aldrig været i fare, fordi jeg vidste jeg nok skulle kæmpe mig tilbage. At jeg ikke har deltaget i så mange løb, har bevirket, at jeg ikke er så træt på nuværende tidspunkt, som jeg måske ellers kunne være midt i oktober måned. Så faktisk var min tro på, at jeg kunne være ekstra stærk og topmotiveret netop nu kun større.
I år har niveauet blandt de danske kvinder været højt, og mange har blandet sig i toppen, så afgørelsen omkring hvem der skulle udtages har været spændende.

 

 

Vi glæder os til at hører mere om holdets fremtid meget snart og se om Camilla ikke for et par nye hold kammerater.

 

 

Held og lykke med den nye sæson Camilla.