Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/LayerSlider/wp/widgets.php on line 4 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 257 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/relate_posts_widget.php on line 86 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/latest_posts_menu.php on line 104 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Nyt dansk DCU Team får navnet Team Georg Berg Cycling Elite
logo
CyclingLive
"Velkommen til CyclingLive. Vi er Danmarks nye cykelside. Her får du alt det bedste fra de danske ryttere helt fra ungdomsrækkerne til de professionelle. Vi er ude og dække en række af de danske løb på de danske landeveje, og vi følger også kvindecykling og banecykling tæt. Endnu engang velkommen til CyclingLive. Sammen brænder vi for cykelsporten!
Læs mere her →
Facebook
Nyt dansk DCU Team får navnet Team Georg Berg Cycling Elite
16585
page,page-id-16585,page-template-default,ajax_updown,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Vi kan i dag offentliggøre, at der kommer et nyt dansk DCU Team. Navnet bliver Team Georg Berg Cycling Elite

team-georg-berg-cycling-elite

Nyt dansk hold ser dagens lys:

 

 

Vi kan i dag offentliggøre, at der kommer et nyt dansk DCU Team. Navnet bliver Team Georg Berg Cycling Elite.

 

 

-Holdet kommer til at fungerer i et samarbejde med kontinentalholdet Team BHS – Almeborg Bornholm, som et springbræt til ryttere der har drømme og ambitioner om den danske A-klasse, men gerne vil vente lidt med at starte direkte op i A, da det kan være noget af en mundfuld. Udtaler Mads Schelde Berg som er rytter på holdet.

 

 

Holdet kommer til at bestå af 11 ryttere, som primært består af 1. års seniorryttere, men også med et par mere erfarne ryttere, som skal være med til at dele ud af sin erfaring til de unge og ivrige ryttere.

 

 

De 11. ryttere er:
Jannik Ljungdahl
Karl Klinge
Christopher Wallin
Joakim Lisson
Mads Schelde Berg
Adam Toftemark
Rasmus Stigaard
Mathias Mortensen
Jakob Andersen
Mathias Lisson
Silas Toftemark

 

 

Holdet vil primært have fokus på de danske løb, samt den nye Øresundscup, hvor de også forventer at lave gode resultater. Holdet har ikke de store planer om det udenlandske program endnu fortæller Mads Schelde Berg.

 

 

IB Lisson får det sportslige ansvar, og har masser af erfaring med i bagagen, hvor han tidligere har været sportsdirektør for det danske A-hold Team Designa Køkken Knudsgaard.

 

 

Mads uddyber til sidst formålet med hele holdet.
– Rytterne skal være en del af holdet så længe som muligt indtil de forhåbentligt bliver helt klar til at tage det store spring op til Team BHS – Almeborg Bornholm, men vi er i princippet en talentbase for holdet i fremtiden. Teamets ryttere er fordelt i A, B og C-klassen, og har som fælles mål at udvikle sig, og komme op i rækkerne i løbet af årene.

 

 

Vi glæder os rigtig meget til at følge holdet i fremtiden.