Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/LayerSlider/wp/widgets.php on line 4 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 257 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/relate_posts_widget.php on line 86 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/latest_posts_menu.php on line 104 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Vi talte med Christopher Juul Jensen inden dagens DM.
logo
CyclingLive
"Velkommen til CyclingLive. Vi er Danmarks nye cykelside. Her får du alt det bedste fra de danske ryttere helt fra ungdomsrækkerne til de professionelle. Vi er ude og dække en række af de danske løb på de danske landeveje, og vi følger også kvindecykling og banecykling tæt. Endnu engang velkommen til CyclingLive. Sammen brænder vi for cykelsporten!
Læs mere her →
Facebook
Vi talte med Christopher Juul Jensen inden dagens DM.
15748
page,page-id-15748,page-template-default,ajax_updown,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Vi talte med Christopher Juul Jensen inden dagens DM.

christoffer

Vi talte med Christopher Juul Jensen inden dagens DM.

 

 

Det gik jo ikke helt efter planen ved enkeltstarten, hvad skal der ske i dag, for at det falder ud til din fordel?

-I dag bliver et rigtig spændende cykelløb, da vi er mange prof. ryttere til start, som er spredt på mange forskellige hold, i modsætning til de forgående år.

– Så jeg tror og håber på, at vi skal side langt dybt ind i finalen, hvor vi er så mange prof. som muligt, men det er svært at sige på forhånd, da det er et meget åbent løb.

 

 

I har jo en skarp mand siddende i jeres bil i dag, kan det gøre udslaget, om sejren kommer i hus til dig eller Magnus Cort?

– Jeg tror det kommer til at have stor betydning, at vi har Michael Skelde i bilen i dag, godt nok er vi kun to men det betyder næsten endnu mere, at vi så har en som har overblikket og en rolig prof. tilgang til cykelløbet og har været her mange gange, så det gør, at vi forhåbentligt ikke selv skal tænke os så meget om i dag.

 

 

Du er jo også blevet udtaget til OL, hvor meget betyder den udtagelse egentlig for dig?

-Enormt meget, det er med stor stolthed, at jeg er blevet udtaget til OL, det er noget ikke alle får lov til at opleve i løbet af ens karriere, så jeg er enormt beæret og spændt.

 

 

Hvordan syntes du egentligt, at din egen form er lige nu, du har lavet nogle fine resultater i Schweiz inden DM?

-Jeg syntes at den er god, men som du selv er inde på levede jeg ikke helt op til mine forventninger, som forsvarende mester i enkeltstart, men jeg havde det lidt på fornemmelsen i forvejen, da løbet i Schweiz var hårdt, men formen er god, og så får vi forhåbentligt et godt cykelløb både Magnus og jeg.

 

 

Touren står for døren, hvordan er dine chancer for at blive udtaget, du har jo bevidst at du er en stærk hjælperytter.

-Jeg syntes, at det ser godt ud, men det bliver først udtaget i morgen, så det bliver spændende at se, så jeg skal ud at vise at jeg gerne vil med.

 

 

Vi glæder os til at følge Christopher og de andre ryttere i dag.