Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/LayerSlider/wp/widgets.php on line 4 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 257 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/relate_posts_widget.php on line 86 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/latest_posts_menu.php on line 104 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/c/8/d/cyclinglive.dk/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Vi talte med Kasper Asgreen efter en flot 3. plads til DM i enkeltstart.
logo
CyclingLive
"Velkommen til CyclingLive. Vi er Danmarks nye cykelside. Her får du alt det bedste fra de danske ryttere helt fra ungdomsrækkerne til de professionelle. Vi er ude og dække en række af de danske løb på de danske landeveje, og vi følger også kvindecykling og banecykling tæt. Endnu engang velkommen til CyclingLive. Sammen brænder vi for cykelsporten!
Læs mere her →
Facebook
Vi talte med Kasper Asgreen efter en flot 3. plads til DM i enkeltstart.
15732
page,page-id-15732,page-template-default,ajax_updown,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Vi talte med Kasper Asgreen efter en flot 3. plads til DM i enkeltstart.

Kasper Asgreen

Vi talte med Kasper Asgreen efter en flot 3. plads til DM i enkeltstart.

 

En 3. plads i dag Kasper, hvilken følelse står du tilbage med?

– Jeg er vanvittig stolt, det er klart det største jeg nogensinde har lavet. Jeg syntes, at jeg har haft en rigtig god sæson, hvor jeg er gået et niveau op i forhold til sidste år, så jeg er rigtig godt tilfreds med min sæson, men det her, er helt sikkert prikken over I’et.

 


Der venter også et kommende Postnord Danmark Rundt, hvor I er ret sikre på at komme med. Hvor godt står du selv i forhold til, at være en del af det hold der bliver udtaget?

– Jamen det er helt sikkert, at sådan et resultat som i dag er utrolig vigtigt, men holdet bliver udtaget efter DM, og så må vi se, om jeg er en del af det, men jeg tager en dag af gangen.

 


Hvad tror du der gjorde udslaget i dag, da du kører en medaljeplads hjem?

– Jeg ved ikke hvad jeg gjorde anderledes end de andre, alle var opsatte på at kører en god tid, men jeg kørte bare alt hvad jeg kunne hele vejen rundt, og så måtte jeg se hvad det kunne række til.

 


Hvad med DM linjeløbet, hvad kan vi forvente af jer der?

– Vi vil helt sikker ud og opsøge vores muligheder. Vi har ikke de allerhurtigste ryttere i vores truppe, det er jo ikke nogen hemmelighed, så vi skal ud og skabe løbet.

 


I har jo været meget fremme i år, hvad vil drømmescenariet være for jer?
– Drømmescenariet er altid at vinde, men vi vil helt sikkert stille os tilfredse med noget mindre også. Der er bare vandvittigt højt niveau i Danmark.

 


Hvad bliver det næste mål for dig personligt?

– Det bliver nok Postnord Danmark Rundt, hvor jeg håber på at blive udtaget.

 


CyclingLive ønsker endnu engang Kasper stort tillykke med den flotte 3. plads.